Fotograaf Jan Kok van fotobureau Boomerang Fotografie werkt landelijk vanuit Capelle naast Rotterdam

Boomerang Fotografie zet uw gedachte om in beeld. Het zo goed mogelijk inventariseren en uitvoeren van uw wensen, dat is ons doel.

Wat zijn uw wensen? Het juiste beeld ontwikkeld zich door te werken volgens een draaiboek en werkwijze, dat tot stand komt door uitvoerig overleg met de opdrachtgever en partijen waar mee wordt samengewerkt.

Drie kernzaken staan daarbij altijd centraal:

Snel

Het “ontwikkelen” van foto’s is in veel gevallen geen langdurig proces. Afhankelijk van de grootte van uw aanvraag kan resultaat snel geleverd worden, vaak binnen enkele dagen. En als het echt nodig is binnen enkele uren, of zelfs direct vanaf de locatie waar de foto's zijn gemaakt.

Flexibel

Boomerang Fotografie is breed inzetbaar voor bijna iedere bedrijfstak. Boomerang Fotografie maakt een zo compleet mogelijke reportage van uw bedrijf, uw producten, diensten en niet te vergeten uw mensen. Aan de hand van een kennismakingsgesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn en hier probeer ik zo goed mogelijk invulling aan te geven.

Kwaliteit

Een foto moet meer zijn dan een kopie van de werkelijkheid. Ik maak foto’s die voor zich spreken. Dit zijn meestal foto’s die aandacht vragen en in veel gevallen de juiste sfeer weten weer te geven. Mijn ervaring in het bedrijfsleven helpt dat resultaat te leveren waar u naar zoekt.