Hieronder een selectie en reacties van de bedrijven, instellingen waarvoor wij fotowerk verrichten

De referenties van Boomerang Fotografie zijn veelzijdig.


Bedrijven uit verschillende sectoren maken inmiddels gebruik van onze diensten. Een aantal korte reacties van onze klanten willen wij je niet onthouden.

Reactie van Silent Stones
Ik ben zwaar onder de indruk van het hele systeem waar je mee werkt. De wijze waarop we de fotoreeks kregen waar we een selectie uit moesten kiezen. Je eigen Boomerang kanaal op we transfer en nu de factuur op deze wijze. Echt top.
En dan natuurlijk niet te vergeten onze samenwerking en de wijze waarop je direct op alles reageert. Blij dat onze paden elkaar gekruist zijn. En laten we "proosten" op een goede en langdurige samenwerking.

Reactie van Innogoods
We have worked with Jan as our regular photography partner for over one year and I have the pleasure to work with him nearly every month. Jan is reliable, flexible and knows how to translate our vision for the PINGI brand into beautiful product photography.

Reactie van Autotrack
Jan Kok van Boomerang Fotografie heeft voor AutoTrack 3 fotografieworkshops verzorgd. Dit waren zeer interactieve en leerzame sessies, die door de aanwezige cursisten als zeer positief zijn beoordeeld. De samenwerking met Jan verliep heel prettig. Zeker een samenwerking die voor herhaling vatbaar is!

Reactie van CenterParcs
Jan is een zeer professionele fotograaf met een flexibele werkhouding. Heel fijn om met hem samen te werken!

Reactie van Breeman MINI
Jan Kok weet goed te luisteren naar de behoefte en vertaald dit goed naar de (in ons geval) de workshop. De medewerkers begrijpen de uitleg en weten het daarna toe te passen. De feedback van de medewerkers was zeer positief.

Aantal reactie's van verslaggevers AD-RD
Als fotograaf wordt het je niet altijd even makkelijk gemaakt, daarom is dank op zijn plaats voor de prettige samenwerking de afgelopen dagen. En complimenten voor je flexibele opstelling en adequate handelen gisteren! Daarbij leverde je ook nog mooie platen. Tot de volgende keer!
Ik zag net in de content planner die foto die je hebt gemaakt. Schitterende plaat!! Die symbolische donkere wolken op de achtergrond achter dat kleine meisje met die hockeystick. Helemaal top. Staat voor mij voor de corona-ellende die ons dit najaar mogelijk nog te wachten staat en de nieuwe generatie die er mee opgroeit. Steengoed gedaan! Zo, even een complimentje voor al je inspanningen. Jouw dag is weer goed. Haha. Toch?

Reactie van Fagron
Super dat je zo hebt meegedacht bij deze productie, ik had echt het gevoel dat we er samen iets gaafs van hebben gemaakt! Fijne en snelle schakeling en blij met het resultaat

Diverse korte algemene reacties van relaties
Prettige samenwerking met mooie foto's als eindresultaat!  Keurig op tijd op locatie en snelle levering van de gemaakte foto's, neemt ook de tijd en aandacht voor de klant, zeer tevreden.  Geweldige, leerzame lezing over sportfotografie met veel interactie en humor.  Maar dit vind ik er erg leuk uit zien...en wat een lieve, leuke fotograaf was t ook....scheelt bakken zeg!  Prettige samenwerking met veel eigen initiatief, dit geeft rust en kunnen wij ons focussen op andere zaken.  Fijne en snelle schakeling en blij met het resultaat!  Jan is een geweldige fotograaf die weet wat hij doet, meedenkt, aanwijzingen geeft en precies dat mooie moment weet te fotograferen. Als mens is Jan heel prettig in de omgang. Ik kan hem je van harte aanbevelen!  Jan voelt goed aan wat je als opdrachtgever nodigt hebt, maakt de mooiste foto's en is ook nog eens heel prettig om mee te werken. Jan is professioneel, praktisch (niet iedereen vindt een fotoshoot even prettig dus hij zorgt dat het snel verloopt) en vriendelijk. De foto's zijn top. Een aanrader!  Ik kijk vol enthousiasme uit naar het eindresultaat, ik weet zeker dat je prachtig werk hebt geleverd. Nogmaals, hartelijk dank voor deze mooie ervaring en het vastleggen van mijn beste kant(en). Maar bovenal wil ik mijn oprechte dank uitspreken voor de geweldige fotosessie die we samen hebben gehad. Het was een waar genoegen om met jou te werken, en ik ben ontzettend blij met de eerste indrukken die ik tijdens de sessie heb kunnen zien. Zelf ben ik vaak behoorlijk kritisch als het om foto's van mezelf gaat, maar ik voelde me meteen op mijn gemak.

Een selectie uit ons klantenbestand vindt u hieronder:
 

•   Rijken & Jaarsma •   Gemeente Capelle aan den IJssel
Facet Accountants en Adviseurs •   Ozomooi dames- en kinderkleding
Met Opzet grafische vormgeving •   B|Urban - Scooper
EastEnd Arts Webdevelopment •   Today's Specials
Center Parcs Europe NV •   Dalosy Projecten BV
HYDROROCK international BV •   METRO-nieuws
Hospice Rotterdam •   AutoTrack
Friends in Business •   PPE Agency
Grondbank Nederland •   Motorhuis
AD NieuwsMedia BV •  Verhoeff ruitersport
AD - Algemeen Dagblad RBT | Rotterdam Bulk Terminal
RD - Rotterdams Dagblad Gemeente Krimpen aan den IJssel
Advocatenkantoor MyLegal Counsel MobiliteitsMeesters
KNHB MEIKO Nederland B.V.
Wilmar Europe Holdings BV Gemeente Zuidplas
RTV Rijnmond Soccrates images
Auto Roggeveen BV Miss Publicity
Stichting Bedrijfskunde M. de Koning Autobedrijven
de Zellingen Royal Kids Home
Centrum Psychocreatieve Ontwikkeling FEYENOORD Rotterdam N.V.
Gemeente Rotterdam Silent Stones
Rotterdam SportSupport InnoGoods BV
Fotopersbureau Novum Nieuws Marsh Nederland
Bureau Pieper GMR gladheidbestrijding
De Persgoep Nederland B.V. Netherlands Aerospace Group
IRADO NV Vi images | Orange pictures
Fagron NL BV F. Breeman MINI & BMW
AD Sportwereld Nieuw Reijerwaard
Energiewacht NFP Photography
Du Pont Nederland B.V. Schoondergang Van Zwanenburg
Hier kan ook uw naam staan