360 GRADEN PANORAMAFOTOGRAFIE, DAT IS ECHTE BEELDBELEVING VOOR SITE BEZOEKERS

Uw klant was nog nooit zo dichtbij

Voor elke onderneming is het belangrijk om zich zo goed mogelijk aan de klant te presenteren. Veel ondernemingen geven via hun website een ‘eerste indruk’ van de sfeer, omgeving en ruimte. De kunst is om zonder dat uw klanten fysiek aanwezig zijn, ze toch die sfeer te laten proeven. Grotendeels gebeurt dit door een paar mooie foto’s op de website te plaatsen met een begeleidende tekst.


360 graden panoramafotografie

Een 360 graden panoramafoto is een interactieve panoramafoto, van bijvoorbeeld één ruimte, waarbij de bezoeker van de website zelf bepaalt in welke richting hij “rond” kijkt; naar boven, onder, links of naar rechts. Zelfs in- en uitzoomen is mogelijk! De bezoeker bevindt zich voor zijn gevoel in het midden van de gefotografeerde ruimte. Meerdere 360° panoramafoto's kunnen eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden zodat een virtuele rondleiding ontstaat.

360 graden panoramafoto’s vormen de ultieme aanvulling op uw reeds bestaande impressiefoto’s. Bezoekers van uw website ervaren de sfeer van uw onderneming, producten of diensten als nooit tevoren. Met een 360° panoramafoto is het mogelijk om een gehele ruimte in één keer te laten zien!

Door de interactie die een 360 graden panoramafoto biedt zal uw website langer én met meer plezier worden bezocht. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat bezoek aan een website met 360° panoramafoto’s tot vier keer langer duurt!

Virtuele tour

Door meerdere 360 graden panoramafoto’s aan elkaar te koppelen ontstaat er een virtuele tour; hierdoor krijgt de bezoeker nog meer het gevoel zelf op de locatie aanwezig te zijn. Het navigeren vindt plaats door te klikken op de zogenaamde ‘hotspot-buttons’. Met een interactieve plattegrond om de navigatie nóg makkelijker te maken is de tour compleet.


Laat uw klanten zien waar het bij u om ‘draait’!Bekijk onze portfolio »