Wie is fotograaf Jan Kok van fotoburo Boomerang Fotografie uit Capelle aan den IJssel bij Rotterdam?

Boomerang Fotografie is gespecialiseerd in het fotograferen voor industrie, bedrijven, verenigingen, instellingen, overheid en media.

Voor iedere bedrijfstak fotografeert ze onder andere reportages, producten, portretten en vanuit de lucht. Voor reclame, websites en andere uitingen.

Veel foto's van Jan Kok worden commercieel gebruikt in o.a. reclame campagnes, op product verpakkingen, websites en als communicatie middel.

Ook worden zijn nieuws- en sportfoto's regelmatig getoond op televisie en gepubliceerd in veel kranten, dag, week- en maandbladen, zoals de Telegraaf, Algemeen Dagblad, Rotterdams Dagblad, de Volkskrant, AD Sportwereld, Voetbal International, het Parool, NRC Next/Handelsblad, Metro, Telesport, Trouw enz.

Meer informatie vindt u tevens in de folder »

Eigenaar en professioneel all-round fotograaf is Jan Kok. In januari 2011 richtte hij Boomerang Fotografie op met als doel “full-time” bedrijven en organisaties te ondersteunen in het verbeteren van hun foto’s in o.a. presentaties, reclame-uitingen en op websites.
Jan is commercieel en creatief met oog voor detail. Fotograferen doet hij nog altijd met passie en veel plezier. Meedenken om het beoogde resultaat te kunnen behalen, dat is zijn streven.
 

Enthousiasme is zijn motor!

In de afgelopen tijd heeft hij een breed netwerk opgebouwd binnen het bedrijfsleven. Nu combineert hij dit met zijn kennis in de fotografie, waarin hij diverse meerjarige opleidingen, o.a. aan de Fotoacademie en de Fotovakschool heeft gevolgd en met goed gevolg heeft afgerond met het behalen van een diploma.

De liefde voor fotografie is er met de "paplepel" ingegoten, als klein jochie ging hij met z'n vader mee op pad om foto's te maken, om deze daarna in de eigen Doka te ontwikkelen en af te drukken.
 

Jan Kok in actie langs het sportveld
foto: Willem Vernes


Boomerang Fotografie is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam en staat bij de Kamer van Koophandel Rotterdam ingeschreven onder KvK-nummer 51781492.

Boomerang Fotografie bankiert bij Triodos bank de enige onafhankelijke duurzame bank.


I am a Nikon Professional