WEBFOTOGRAFIE IS ZEER BREED TOE TE PASSEN

In het huidige digitale tijdperk is de website vaak de eerste kennismaking die een klant heeft met een organisatie. Een goede indruk is vaak doorslaggevend voor de bezoeker of hij kiest voor het bedrijf. Websites gebruiken vaak foto’s gevonden via het internet. Naast auteursrechtelijk problemen is het vaak ook onorigineel. Veel mooier is om een eigen set foto’s te laten maken, speciaal geschikt ter ondersteuning van uw website of -profiel.

Webshops

Het doel van foto's tonen op een webshop, is het product zo goed mogelijk in beeld te brengen zodat de aspirant koper over gaat tot het bestellen van het getoonde product.
Fotograferen voor webshops, product en/of packshot zal vaak ik een adem genoemd worden. Lees voor meer info hierover onder het tabblad productfotografie.


Social media

We kunnen (en willen) niet meer om de social media heen. Steeds meer bedrijven gebruiken social media als visitekaartje voor hun bedrijf. Vaak worden social media websites beter gevonden dan de websites van het bedrijf zelf, onder andere door de wisselende content. Een mooie en representatieve foto op facebook, linkedin, blogspot en een digitaal visite-kaartje is daarom even zo belangrijk (of misschien nog belangrijker) dan op de bedrijfswebsite, zelf. De profielfoto is de eerste indruk die de bezoeker krijgt en daarom enorm belangrijk, een eerste indruk maak je maar 1 keer !

Bekijk onze portfolio »