VIDEOPRODUCTIES, BEWEGEND CONTENT HEEFT DE TOEKOMST OP HET INTERNET

Video en film vormen een steeds belangrijker onderdeel van onze samenleving. De harmonie van bewegende beelden en geluid versterken elkaars boodschap en bieden nieuwe perspectieven in onze continu veranderende wereld.

Ook bedrijven kunnen heel goed gebruik maken van de vele mogelijkheden van film.

Met een zogenaamde ‘bedrijfsfilm’ rolt u de loper uit voor nieuwe en bestaande klanten. Het dynamische karakter sluit uitstekend aan op de belevingswereld van uw klanten en prospects en uw boodschap heeft zo meer impact dan via een ander medium.
Daarnaast zal het hebben van dynamische elementen op uw website resulteren in een hogere waardering door zoekmachines wat de kans dat u gevonden wordt aanzienlijk vergroot.

Klik hierboven om te openen


Uw bedrijfsfilm kunt u ook voor andere toepassingen gebruiken dan alleen uw website.

Zo kunt u indruk maken tijdens een sales presentatie en de aandacht trekken op een beurs. Uiteraard kunt u ook uw fysieke bedrijf ermee aankleden.
Boomerang Fotografie ontwikkeld en produceert bedrijfsfilms die in korte tijd uw boodschap overbrengt. Tijdens een “brainstormsessie” geeft u aan wat u met de video-film wilt bereiken. We bespreken de mogelijke inhoud. Wij gaan vervolgens met de ideeën aan de slag en maken een script en doen de filmshoot.

Vervolgens monteren we de beelden tot een “flitsend” eindresultaat. Tevens kunnen wij er ook voor zorgen dat de video-film op YouTube komt te staan.
Heeft u er ook altijd over gedroomd een rode loper voor uw bedrijf uit te rollen? Dit is uw kans! Neem contact met ons op dan bespreken we direct de mogelijkheden.