PORTRETFOTOGRAFIE DOOR EEN PORTRETFOTOGRAAF VOOR EEN ZAKELIJK PORTRET OF PROFIELFOTO

Een natuurlijke aanleg van mij is het op hun gemak stellen van mensen, zodat zij ontspannen op de foto komen. Ik zoek altijd naar een passende omgeving op het werk, op locatie of in de studio. Iedere opdracht wordt van tevoren goed doorgesproken. Om sprekende portretfoto’s te krijgen, werk ik desgewenst samen met visagisten en stylisten.


Persoonlijke uitstraling; portretfotografie voor uw bedrijf

Regelmatig fotografeer ik voor instellingen en bedrijven portretten van mensen in hun zakelijke/bedrijfsomgeving, die past bij het doel waarvoor de foto wordt gemaakt en gebruikt. Ik probeer een zo goed mogelijk beeld te maken met een uitstraling die aan de persoon toekomt.


Portretfotografie voor b.v. Social Media, smoelenboek en CV

We kunnen bijna niet meer om de social media heen. Steeds meer bedrijven en particulieren gebruiken de social media sites als visitekaartje voor hun bedrijf. Vaak worden social media websites beter gevonden dan de websites van het bedrijf zelf. Een mooie en representatieve foto op o.a. Facebook en Linkedin, is daarom even zo belangrijk (of misschien nog belangrijker) dan op de bedrijfswebsite zelf? De profielfoto is de eerste indruk die de bezoeker krijgt en daarom enorm belangrijk, een eerste indruk maak je maar één keer!

Bekijk onze portfolio »