LUCHTFOTOGRAFIE, FOTO'S VANUIT EEN ANDER PERSPECTIEF

Wie, wat, waar en waarmee

Boomerang Fotografie van Jan Kok biedt luchtfotografie voor bedrijven, instellingen, overheden en media. Maar het is uiteraard ook interessant voor particulieren.

Wij werken nauw samen met ervaren piloten die beschiken over de juiste materialen en licenties om luchtfoto’s te mogen en kunnen maken. Omdat wij gebruik maken van verschillende vliegtechnieken en materialen, is het mogelijk om praktisch vanaf iedere hoogte luchtfoto's te kunnen maken, zelfs binnen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een enorme fabriekshal.
 
Onze "thuishaven" is Rotterdam The Hague Airport, het ‘dekkings-gebied’ voor luchtfotografie door ons uitgevoerd is praktisch heel Nederland. In geval van "nood" kunnen wij binnen een zeer korte tijd vertrekken en in de lucht zijn (afhankelijk van o.a. bezetting en de weersomstandigheden).

Lucht- opnamevergunning en drone-piloot certificaat

Om luchtfoto's te mogen maken boven Nederlands grondgebied was een lucht- opnamevergunning nodig, deze vergunning wordt verstrekt door het Ministerie van Defensie. Dit Ministerie heeft aan Boomerang Fotografie deze vergunning verstrekt. Sinds 1 juni 2013 is dit besluit uit 1959 gewijzigd, de details hierover leest u op de website van het ministerie van defensie.

Voor het vliegen met een drone zijn vanaf 2021 nieuwe europese regels doorgevoerd. Jan Kok is gecertificeerd drone-piloot en beschikt over het juiste nieuwe drone-brevet A1-A3 en A2, in de open categorie en zijn wij geregistreerd bij het RDW met een exploitatienummer.


image/jpeg   

 Klik hierboven voor een vergroting

 
luchtfoto's door ons gemaakt zijn échte eyecatchers.

Door het afwijkende perspectief geeft luchtfotografie een heel andere kijk op de wereld én uw bedrijf.
De toepassingsmogelijkheden van luchtfotografie is oneindig. Zo kunt u de luchtfoto's gebruiken voor de aankleding van uw bedrijf. Met afdrukken van de mooiste (lucht)foto's van uw bedrijf op materialen zoals canvas, aluminium, foam, glas of bisonyl heeft u op eenvoudige wijze een persoonlijk kunstwerk aan de muur.

Luchtfotografie kan uitstekend gecombineerd worden met bedrijfsfotografie, die u kunt gebruiken in jaarverslagen, op uw website, in een brochure of in een nieuwsbrief. Kijk hiervoor ook bij onze informatie over ‘Bedrijfsfotografie’.

Luchtfoto's gemaakt door Jan Kok van Boomerang Fotografie voegen een unieke dimensie toe aan uw communicatie voor een prijs die u wellicht aangenaam zal verrassen.

Neem eens een kijkje in onze portfolio, daar vindt u alvast wat inspirerende voorbeelden. Bent u nieuwsgierig geworden wat dit voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op per telefoon of via ons contactformulier.

Bekijk onze portfolio »