ERVAAR NIKON LIFE OP BCN2013

Nikon Europe heeft vandaag aangekondigd dat de eerste stap is gezet voor Nikon Life, een nieuw activiteitenplatform dat bedoeld is om Nikon-fotografen te inspireren, te ondersteunen en in het zonnetje te zetten. Het eerste evenement van Nikon Life vindt plaats tijdens de 15e FINA Wereldkampioenschappen zwemmen (BCN2013) die van 19 juli tot 4 augustus 2013 worden gehouden in Barcelona.

Nikon Life zal liefhebbers van foto´s en video´s via evenementen en activiteiten in heel Europa de mogelijkheid bieden om de producten van Nikon in de praktijk uit te proberen, lessen te volgen bij professionele fotografen, creatieve uitdagingen aan te gaan, prijzen te winnen en gezamenlijk te ervaren hoe leuk fotografie is.

BCN2013 vormde een logische keus als startactiviteit van Nikon Life, want Nikon werkt al sinds 2007 met FINA samen bij de Wereldkampioenschappen zwemmen.

Nikon Life zal het thema van BCN2013, ‘Welcome to Planet Water’, extra belichten door de bezoeker allerlei verschillende activiteiten en ervaringen aan te bieden, waar onder leencamera´s uit de COOLPIX-serie met tips voor het maken van de beste opnamen, ‘fan cam’ prijzen voor toeschouwers die de beste fotopose aannemen, instructies en tips van professionele fotografen en een interactief persoonlijk ‘green screen’ fotosouvenir, dat als briefkaart kan worden verzonden of via sociale media kan worden gedeeld.

Tijdens de aankondiging van dit eerste evenement van Nikon Life zei Takami Tsuchida, voorzitter van Nikon Europe:

“Bij Nikon heeft de gedachte ´at the heart of the image´ altijd centraal gestaan en nu betrekken we de fans van Nikon daarbij door hen nieuwe mogelijkheden te bieden om mee te doen, hun vaardigheden te verbeteren, creatieve inspiratie op te doen en het leven op hun eigen manier vast te leggen. Dit jaar verheugen we ons erop om onze samenwerking met FINA op BCN2013 een geheel nieuwe dimensie te verlenen die alle deelnemers zal inspireren.”

Kijk voor meer informatie over Nikon Life op www.nikonlife.eu. Als u Nikon Life tijdens BCN2013 wilt volgen, kijkt u op www.facebook.com/NikonLifeEU of @NikonLifeEU op Twitter.

Als trotse partner van FINA sinds 2007 biedt Nikon ook deze keer weer een serie services voor geaccrediteerde fotografen. Nikon Professional Services heeft van donderdag 18 juli tot zondag 4 augustus een servicecentrum en lounge ingericht in het perscentrum in Palau St Jordi Annex Hall, Barcelona. Ga voor meer informatie naar: http://nps.nikonimaging.com.

Tickets voor BCN2013 kunt u boeken op www.bcn2013.com en meer informatie over FINA (Federation Internationale de Natation) vindt u op www.fina.org.

bron: Nikon


vorige pagina